Elsbeth Krabbe 
geregistreerd supervisor 

Ben je een buitenmens? Zou je (een deel van de) supervisie sessies in de bossen van Castricum (of tijdens de meerdaagse in Noorden) willen vormgeven? Ben je op zoek naar een supervisie traject verspreid over een langere tijd of ben je op zoek naar een kort intensief supervisie traject in de vorm van een tweedaagse. Voor beide opties ben je aan het goede adres!


Algemeen
Praktijk Krabbe biedt supervisie aan orthopedagogen en psychologen, zowel op eigen initiatief als in het kader van een opleidingstraject.

  • Basisaantekening (psycho)diagnostiek NVO en NIP
  • (Her)registratietraject tot orthopedagoog-generalist NVO
  • (Her)registratietraject tot kinder- en jeugdpsycholoog NIP
  • (Her)registratietraject tot schoolpsycholoog
  • Herregistratietraject tot postmaster psycholoog en postmaster orthopedagoog SKJ

Collega's uit andere werkvelden zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Context
Binnen de supervisie staat het reflecteren op je eigen houding en ontwikkeling als professional in je huidige werksituatie centraal.
Met behulp van verschillende werkvormen, afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl werk je aan je eigen doelen. Buiten of binnen, digitaal of fysiek, wandelend of zittend, wat werkt voor jou.
Mijn persoonlijke stijl is oplossingsgericht, vanuit positieve psychologie kijken naar mogelijkheden en vanuit daar verder bouwen.
Er is aandacht voor het werken volgens de beroepscode en nieuwste kwaliteitsnormen.
In de huidige tijd is 'online' werken niet meer weg te denken. Een supervisie traject kan daarom (gedeeltelijk) online plaatsvinden.

Tarieven
Supervisie kan individueel of in een groep plaatsvinden. De groep kent een maximum van 3 personen. De kosten en duur zijn afhankelijk van de grootte van de groep. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht gaande het traject (bv lezen van casusverslagen, schrijven van evaluatie, beoordeling, etc). Individuele supervisie kost € 95,- per supervisie uur. Bij twee personen € 80,- per persoon en bij drie personen € 60,-.

Supervisie tweedaagse, intensief traject (25 u)
Wil je je laten onderdompelen in een supervisie tweedaagse, in een natuurrijke omgeving, geheel verzorgd, in een klein groepje en met veel afwisseling in activiteiten en werkvormen? Meld je dan aan! Enkele weken voorafgaand aan het weekend zal gestart worden met een (digitale) bijeenkomst. Dit zal in het teken staan van een nadere kennismaking en je leerwensen. Tijdens de tweedaagse wordt intensief met elkaar gewerkt aan de leerdoelen. Enkele weken na de tweedaagse zien we elkaar nog tweemaal (digitaal) om van elkaar te horen wat deze twee dagen jullie heeft opgeleverd. 

In totaal bedraagt het traject 25 supervisie uren die je kunt gebruiken voor je (her)registratie. Dit traject is goedgekeurd voor 20 SKJ punten. Het is mogelijk om de groepssupervisie mee te laten tellen voor de opleiding tot K&J psycholoog. Van tevoren dien je een supervisieplan in bij de commissie, waarin dit traject en doelen omschreven staan. Na goedkeuring kun je het opvoeren voor 12½ supervisiepunten. 

Het traject is inclusief verzorging (ontbijt, tweemaal lunch, diner, overnachting). Ik heb er zin in. Jij ook?


Data: 

  • 31 mei en 1 juni 2024*
  • 28 en 29 juni 2024*

*Startbijeenkomst (2 weken voorafgaand aan tweedaagse) en afrondende bijeenkomsten (2 weken na afronding van de tweedaagse) nader te bepalen

Locatie: Hotel de Watergeus in Noorden

Aanbieding:
Schrijf je je in voor één van deze data, dan bedraagt het uurtarief niet 95,- maar 85,- euro per uur.