SUPERVISIE

Ben je een buitenmens? Zou je (een deel van de) supervisiesessies in de bossen van Castricum (of tijdens de meerdaagse in Noorden) willen vormgeven? Dan ben je aan het goede adres! 


Algemeen
Praktijk Krabbe biedt supervisie aan orthopedagogen en psychologen, zowel op eigen initiatief als in het kader van een opleidingstraject. 

  • Basisaantekening (psycho)diagnostiek NVO en NIP
  • (Her)registratietraject tot orthopedagoog-generalist NVO
  • (Her)registratietraject tot kinder- en jeugdpsycholoog NIP
  • (Her)registratietraject tot schoolpsycholoog
  • Herregistratietraject tot postmaster psycholoog en postmaster orthopedagoog SKJ

Collega's uit andere werkvelden zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Context
Binnen de supervisie staat het reflecteren op je eigen houding en ontwikkeling als professional in je huidige werksituatie centraal.
Met behulp van verschillende werkvormen, afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl werk je aan je eigen doelen. Buiten of binnen, digitaal of fysiek, wandelend of zittend, wat werkt voor jou. 

Mijn persoonlijke stijl is oplossingsgericht, vanuit positieve psychologie kijken naar mogelijkheden en vanuit daar verder bouwen. 
Er is aandacht voor het werken volgens de beroepscode en nieuwste kwaliteitsnormen.
In de huidige tijd is 'online' werken niet meer weg te denken. Een supervisietraject kan daarom (gedeeltelijk) online plaatsvinden.

Tarieven
Supervisie kan individueel of in een groep plaatsvinden. De groep kent een maximum van 3 personen. De kosten en duur zijn afhankelijk van de grootte van de groep. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht gaande het traject (bv lezen van casusverslagen, schrijven van evaluatie, beoordeling, etc). Individuele supervisie kost € 95,- per supervisie-uur. Bij twee personen € 80,- per persoon en bij drie personen € 60,-. 


Supervisie tweedaagse, intensief traject (25 u)
Wil je je laten onderdompelen in een supervisie tweedaagse, in de natuur, geheel verzorgd, in een klein groepje en met veel afwisseling in activiteiten en werkvormen? Meld je dan aan! Enkele weken voorafgaand aan het weekend zal gestart worden met een (digitale) bijeenkomst. Dit zal in het teken staan van een nadere kennismaking en je leerwensen. Tijdens de tweedaagse wordt intensief met elkaar gewerkt aan de leerdoelen. Enkele weken na de tweedaagse zien we elkaar nog tweemaal (digitaal) om van elkaar te horen wat deze twee dagen jullie heeft opgeleverd. In totaal bedraagt het traject 25 supervisie uren die je kunt gebruiken voor je (her)registratie. Dit traject is goedgekeurd voor 20 SKJ punten en 12,5 punten voor de opleiding tot K&J psycholoog. Het traject is inclusief verzorging (ontbijt, tweemaal lunch, diner, overnachting). Ik heb er zin in. Jij ook? 


Startbijeenkomst 2 weken voorafgaand aan weekend en afrondende bijeenkomsten 2 weken na afronding van het weekend

Locatie: Hotel de Watergeuzen in Noorden

Tarief: € 85,- per uur  


Data:

  • 31 mei en 1 juni 2024
  • 28 en 29 juni 2024


Aanbieding

Schrijf je je in voor één van deze data, dan bedraagt het uurtarief niet 95,- maar 85,- euro per uur. 


E-mailen
Bellen