elsbeth krabbe

Welkom en hallo,

Kijk gerust rond en hopelijk tot binnenkort.

 

 

"Elsbeth heeft mij in mijn individuele supervisie traject heel fijn begeleid. Elsbeth is een vriendelijke, open, betrokken en eerlijke supervisor, die zelf ook continu bezig is met zichzelf ontwikkelen. Tijdens de supervisie hebben we aan het begin heldere doelen gesteld. Vervolgens was er door middel van vele verschillende werkvormen ruimte om mezelf te ontdekken en dingen helder te krijgen. Elsbeth stemde daarbij goed af op wat ik op dat moment nodig had."

Anique, psycholoog


"Tijdens supervisiebijeenkomsten creëert Elsbeth een veilige omgeving, waarin je wordt uitgedaagd tot reflectie. Door het inzetten van verschillende werkvormen zijn de bijeenkomsten gevarieerd en leiden tot nieuwe inzichten in mijn professioneel handelen. Deze inzichten zijn zowel verdiepend als oplossingsgericht. Gelijkwaardigheid en vertrouwen zijn kenmerkend voor supervisie bij Elsbeth en zorgen voor een persoonlijk en waardevol proces".
Willemijn, orthopedagoog. 

 Supervisie

Praktijk Krabbe biedt supervisie aan  orthopedagogen en psychologen, zowel op eigen initiatief als in het kader van een opleidingstraject.

In de natuur of digitaal vanuit huis.  


Meer over supervisie


Scholing

Praktijk Krabbe biedt o.a. scholing aan gedragswetenschappers, leerkrachten en medisch specialisten. Bijvoorbeeld  over autisme of een workshop motiverende gespreksvoering.Over mij

Werken met kinderen en ouders, onderwijs- en supervisie geven, daar krijg ik energie van!  


Meer over mij


Registraties en functies

Orthopedagoog-Generalist NVO

BIG-nummer: 59927012131
Supervisor NVO / NIP 
EMDR therapeut
Cognitief gedragstherapeut i.o.
Plv. lid-beroepsgenoot Centraal Tuchtcollege

             "Warm, zeer deskundig, duidelijke en mooie casuïstiek en super adviezen om mee te nemen naar het volgende spreekuur",
dr. R. Mol, huisarts en nascholingsadviseur Leerpunt Koel. 


E-mailen
Bellen